The Legal 500 EMEA 2023

Legal 500 (Legalease) je objavio popis najboljih odvjetnika i odvjetničkih društava te je Odvjetničko društvo Vukina & Partneri d.o.o. navedeno u području trgovačkog prava, prava društava, spajanja i preuzimanja društava te u području intelektualnog vlasništva

Odvjetničko društvo Vukina & Partneri d.o.o. prepoznato je kao društvo s mnogogodišnjim iskustvom i dubinskim znanjem u području Intelektualnog vlasništva te kao društvo koje klijentima može pružiti pravnu podršku na najvišoj razini u različitim područjima prava.

Istaknuto je da odvjetnici Sanja Vukina i Mislava Vukina, kao voditelji IP tima „pokazuju duboko poznavanje zaštite intelektualnog vlasništva“, dok je za tim u području prava društava koji se sastoji od odvjetnika Frana Vukinu, odvjetnika Mislava Vukinu i odvjetnika Martina Labaša naglašeno da su „sposobni pružiti vrhunske pravne usluge, posebno u područjima financija, energetike, trgovačkog i korporativnog prava.“

Legal 500 (Legalease) je pravni direktorij koji već 33 godine vodi sveobuhvatni istraživački program analiziranja sposobnosti odvjetnika i odvjetničkih društava širom svijeta u više od 150 područja prava, i to među ostalim na temelju povratnih informacija klijenata.

Zahvaljujemo svim našim klijentima na ukazanom povjerenju i kontinuiranom prepoznavanju našeg truda i rada u posljednjih 30 godina. Zadovoljstvo nam je raditi s Vama.