The Privacy, Data Protection and Cybersecurity Law Review

Odvjetnica Sanja Vukina objavila je poglavlje koje se odnosi na Hrvatsku u „The Privacy, Data Protection and Cybersecurity Law Review“ (šesto izdanje, urednik Alan Charles Raul), izdano od strane Law Business Research u „The Law Reviews”.

The Law Reviews pruža čitateljima poslovno orijentirani pregled trenutno važnih pravnih pitanja, uključujući i analizu bitnih slučajeva u svakom području prava. The Law Reviews je informacijsko sredstvo za pravne stručnjake, pravnike u pravnim osobama i državnim tijelima i olakšava im primjenu inovativnih i strateških rješenja u vezi s određenim pravnim pitanjima.

U poglavlju koje se odnosi na Hrvatsku odvjetnica Sanja Vukina daje pregled najnovijih hrvatskih zakonodavnih i regulatornih događaja u vezi s privatnošću, zaštitom podataka i kibernetičkom sigurnošću, uključujući i uvid u nedavnu sudsku i upravnu praksu.

Pristup cjelovitom tekst poglavlja koje je objavila odvjetnica Sanja Vukina nalazi se na linku: https://thelawreviews.co.uk/edition/the-privacy-data-protection-and-cybersecurity-law-review-edition-6/1210037/croatia