O nama

Odvjetničko društvo Vukina & Partneri d.o.o. nastalo je preoblikovanjem Odvjetničkog ureda Vukina koji kontinuirano djeluje od 1993. godine sa sjedištem u Zagrebu. Svojim iskustvom djelovanja i stručnošću svojih zaposlenika, odvjetničko društvo steklo je prepoznatljivost u pružanju potpune usluge pravnog savjetovanja i zastupanja u području prava intelektualnog vlasništva, trgovačkog prava, građanskog i zemljišnoknjižnog prava te radnog prava, kao i u postupcima ovrhe, stečaja, likvidacije i restrukturiranja.

Pravne usluge društvo pruža na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku.

Odvjetnica Sanja Vukina ujedno je ovlaštena zastupnica za patente i žigove pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske, europska patentna zastupnica i predstavnica Republike Hrvatske pri Europskom patentnom institutu.

Društvo ima zaposlenog ekonomskog savjetnika s dugogodišnjim iskustvom u upravljanju velikim poslovnim sistemima u području industrije, turizma i trgovine, kao s iskustvom u vođenju IPO-a najveće  hrvatske farmaceutske tvrtke i njenom listanju na Londonsku burzu.